czwartek, 2 maja 2013

to co dziś na obiad?

DSC_9963

DSC_9962

DSC_9961

DSC_9960

DSC_9965

Już wiecie?

DSC_9970

Lazania z młodym szpinakiem z własnego ogródka z mięskiem mielonym pod pierzynką z beszamelu i sera

Wersja dziecięca bez czerwonego i zielonego diabła ;)

DSC_9964

8 komentarzy:

  1. Lazania...jak dawno nie robiłam, chyba z pół roku:)Zapomniałam o tej pysznej potrawie :))
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Kobieto, ale mi smaka narobiłaś....
    Następnym razem jak zobaczę jedzenie na pierwszym zdjęciu to nie wchodzę! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mniam...jak ja uwielbiam domowa lazanie

    OdpowiedzUsuń
  4. ślinotok wywołujesz, Niedobra Kobieto! :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pięknie,pysznie i kolorowo-pozdrawiam wiosennie.J.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję bardzo za pozostawiony komentarz. :*
Przepraszam z włączenie weryfikacji obrazkowej ale od pewneczo czasu bardzo nękają mnie spamerzy. Wybaczcie